Trufe vegane

Share

Aceste trufe vegane pot fi un cadou deosebit pentru prieteni și familie și își fac loc foarte ușor la masa de Paște. În plus, pot fi o bucurie pentru copiii alergici la lapte, ouă, gluten. Sunt ușor și rapid de făcut!

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Puneți ciocolata tocată într-un vas termorezistent de mărime medie. Laptele, zahărul și vanilia se pun într-o cratiță mică și se aduce totul la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional.
  2. Se toarnă amestecul de lapte fierbinte peste ciocolată, se lasă timp de 1 miut, apoi se amestecă constant până ciocolata se topește și se omogenizează. Se acoperă și se lasă la răcit timp de 4 ore până se așează compoziția.
  3. Biluțele se fac cu ajutorul unei linguri pentru înghețată sau folosind mâinile – vă recomandăm să purtați mănuși. Biluțele obținute se pun pe o tavă mică sau o farfurie. Ar trebui să obțineți aproximativ 20 de trufe.
  4. Puneți pudra de cacao într-un bol și rulați trufele răcite prin ea, până când sunt bine acoperite, eliminând excesul, dacă este necesar. Se lasă să se așeze la frigider.

Poftă bună!


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *