Somon cu lămâie și cremă de spanac- rețetă keto

Share

Dieta Keto este foarte simplu de respectat atunci când știi deja cum să o faci, dar începutul poate fi puțin dificil. Obiectivul nostru este să vă facem această experiență cât mai ușoară, motiv pentru care venim cu o rețetă nouă pentru dumneavoastră.

Vă invităm să o încercați!

Ingrediente:

  • 400g file de somon
  • 2 linguri de unt
  • 4 felii de lămâie
  • 2 linguri de ulei BeKeto ™ MCT
  • 200g spanac proaspăt
  • 100 ml cremă de cocos
  • 30g parmezan, mărunțit
  • Rozmarin proaspăt
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt.
  2. Acoperiți somonul cu unt pe ambele părți și condimentați-l cu sare și piper. Apoi, așezați somonul în tavă. Puneți rozmarin deasupra acestuia și acoperiți-l cu o felie sau două de lămâie.
  3. Puneți tava în cuptor pentru aproximativ 20-25 minute. Scoateți tava din cuptor și turnați peste acesta 2 linguri de ulei BeKeto ™ MCT. Se mai lasă după aceea la cuptor pentru câteva minute.
  4. Între timp, topiți untul într-o tigaie mare. Adăugați spanacul proaspăt și gătiți-l până se înmoaie. Adăugați crema de cocos, sare și piper. Se fierbe până când conținutul scade și devine cremos.
  5. Se ia de pe foc și se adaugă parmezan răzuit.

Poftă bună!

Valori nutriționale/porție:

  • Calorii: 713 kcal
  • Grăsime: 60,2 g
  • Carbohidrati: 5,6 g
  • Glucide nete: 3,4 g
  • Proteine: 47,6 g

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *