Pască vegană

Share

Această pască vegană nu este chiar tradițională, dar este ușor de făcut și are gustul destul de asemănător cu pasca tradițională.

Vă invităm se o încercați!

Ingrediente blat:

Ingrediente cremă:

Mod de preparare:

  1. Se preîncălzește cuptorul la 160 de grade.
  2. Într-un castron mare se amestecă făina, caisele moi din compot, uleiul de cocos, apa și sarea. Se amestecă totul bine până ce se formează  un aluat omogen și lipicios.
  3. Făina rămasă o punem peste aluatul lipicios și începem frământarea acestuia cu ajutorul mâinilor.
  4. Aluatul obținut îl punem uniform într-o tavă de copt rotundă, tapetată cu hârtie de copt.
  5. Adăugați caju-ul hidratat peste noapte, siropul de arțar, sucul de lămâie și portocale, uleiul de cocos și vanilia într-un blender. Blendați totul până de obține o cremă omogenă. La final adăugați vișinele, dar le amestecați cu lingura pentru a nu se zdrobi.
  6. Turnați uniform crema obținută peste blat. Decorați pasca cu vișinele rămase sau coajă de lămâie.
  7. Se pune tava la cuptor timp de 25-30 minute sau până începe să prindă culoare.

Poftă bună!


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *