Drob vegan

Share

Chiar dacă aveți un alt stil de viață față de ceilalți, asta nu înseamnă că la masa de Paște nu puteți consuma mâncărurile tradiționale. După rețeta de pască prezentată ca și desert de Paște, acum venim cu o rețetă de drob vegan delicios!

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se spală ciupercile și se taie bucățele. Se pun la călit cu puțin ulei într-o tigaie wok și se adaugă ceapa tocată mărunt după ce și-au lăsat apa. Se lasă la foc mic până se evaporă apa.
  2. Între timp, puneți într-un bol mare verdeața tocată mărunt, alaături de condimente și amestecațile bine.
  3. Opriți focul. Adăugați 4 lingurițe de turmeric, 10 linguri de făină, morcovul ras și verdeața peste ciuperci.
  4. Preîncălziți cuptorul al 190 de grade și tapetați o formă de chec cu hârtie de copt.
  5. Turnați compoziția obținută în formă și se bagă la cuptor pentru 45 de minute sau până se rumenește.
  6. Scoateți drobul din cuptor  și ungeți-l cu puțin ulei de măsline.

Poftă bună!



Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *