Burger vegan

Share

Burgerii vegani pe bază de ciuperci, legume, orez brun, fasole neagră și pesmet sunt perfecți pentru un grătar de vară!

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Într-o tigaie mare, se încălzește uleiul de măsline la foc mediu- și se pune la călit ciupercile tăiate mărunt, țelina, morcovul, ceapa și usturoiul până ceapa este translucidă. Se presara puțină sare si se amesteca bine.
  2. Adăugați fasolea neagră, orezul brun, pesmetul, semințele de chis, drojdia, sosul de soia și sucul de lămâie. Amestecați continuu până când compoziția devine dificil de amestecat. Se oprește focul și se lasă compoziția să se așeze timp de o oră.
  3. Din compoziția obținută faceți din mână chiftelele pentru burger.
  4. Puneți o cantitate mai mare de ulei într-o tigaie. Când uleiul este încins puneți chiftelele la prăjit timp de 3-5 minutepe fiecare parte.

Asamblarea burgerului:

                Tăiați o chiflă pe jumătate, pe care o ungeți cu maioneză vegană. Puneți chifteaua, peste care puteți adăuga salată verde, o felie de roșie și murături.

Poftă bună!


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *