Cornulețe keto cu migdale

Share

Bucură-te de aceste cornulețe keto cu conținut scăzut de carbohidrați și keto fără a te simți vinovat! 100% fără zahăr adăugat, cu conținut scăzut de carbohidrați și fără gluten!

Chiar dacă sunt umplute cu marțipan, delicioasele cornulețe au mai puține calorii și carbohidrați decât produsele de clasice de patiserie.

INGREDIENTE:

Pentru amestecul de marțipan:
– 40 g ulei de cocos
– 50 g faina de migdale
– 60 g eritritol
– 90 g migdale macinate
– 20-40 g de apă
– 5 picături de esență de migdale

Pentru aluat:
– 100 g de amestec de marțipan
– 50 g migdale macinate
– 1 linguriță suc de lamaie
– 50 g eritritol pudră
– 1 albuș de ou
– 50 g migdale feliate
– 50 g banuți de ciocolată neagră

MOD DE PREPARARE

Pentru amestecul de martipan:
1. Topiți uleiul de cocos.
2. Adăugați toate ingredientele și frământați timp de 3 – 5 minute până se omogenizează. Sfat: Dacă nu aveți eritritol pudră, puteți să zdrobiți eritritolul până se fărămițează.

Pentru cornulețele cu migdale:
1. Amestecați marțipanul de casă, migdalele măcinate, eritritolul, zeama de lamaie si 1 albuș de ou într-un aluat.
2. Tăiați din amestec porții de dimensiunea unei mingi de tenis de masă și formați cornulețe.
3. Băteți ușor albușul și ungeți cornulețele cu el. Rulați cornurile prin migdalele feliate și așezați-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
4. Puneți-le la copt timp de 15 minute la 175°C sau până se rumenesc.

Lăsați croissantele cu migdale să se răcească complet. Topiți picăturile de ciocolată cu grijă la cuptorul cu microunde sau la bain-marie și înmuiați capetele cornurilor în ele.

Poftă bună!

Sursa: https://simplyketo.de/

Bănuții de ciocolată fără zahăr, cu eritritol îi găsiți AICI


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *